CAMPANIA DE RENUNŢARE LA FUMAT QUIT&WIN 2014

poster 2014 qw f ref-2

Quit&Win este o campanie-concurs iniţiată pe plan mondial de Institutul Naţional de Sănătate Publică din Helsinki, sub auspiciile Biroului EURO-OMS. Campania este organizată în ţara noastră de Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie, începând din 2000. Sunt reunite eforturi naţionale şi internaţionale pentru a încuraja cât mai mulţi fumători să abandoneze acest obicei mortal.

Se propune abţinerea de la fumat între zilele de 2 şi 29 ale lunii mai din anii pari. Cei înscrişi sunt susţinuţi tehnic şi moral în perioada abstinenţei, iar cei care reuşesc se califică pentru o loterie cu premii care vor vor fi trase la sorţi cu ocazia Zilei Mondiale fără Tutun din 31 mai. Campania din 2014, ediţia a opta, pune în joc premii în valoare de 2000 de USD, constând în două sejururi de câte două persoane oferite de centrele de sănătate de la Herghelia şi Podiş. Desigur, candidaţilor la premiere le va fi aplicat un test de „liber de fumat”.

Institutul Naţional de Sănătate Publică Bucureşti, ASEF şi Editura Viaţă şi Sănătate se găsesc în fruntea unei coaliţii, reunind autorităţi teritoriale de sănătate publică, medici de familie, medici pneumologi, farmacişti, asociaţii antifumat şi asociaţii de tineret care vor distribui informaţii şi formulare de înscriere unui public cât mai  larg, cu obiectivul de a încuraja cât mai mulţi fumători să renunţe. Formularul de participare poate fi descărcat şi de pe site-urile www.viataplussanatate.ro, www.viatasisanatate.ro, www.semneletimpului.ro, www.sanatateplus.ro, www.asef.ro.

Cititorii revistelor Viaţă+Sănătate şi Semnele Timpului pot participa la Quit&Win 2014 România fie pentru a se vindeca de fumat, spre binele lor şi al familiilor lor, fie ca suporteri nefumători, distribuind formularele pe care le primiţi odată cu  revista.

Descarca formularul de inscriere

Distribuie:Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest