Prietenii Sistemului Imunitar

Acest proiect se încadrează în tematica educația pentru sănătate și are drept scop să promoveze în rândul elevilor din ciclul primar un stil de viață sănătos.

Este știut faptul că informarea cu privire la un stil de viață sănătos este bine să înceapă cât mai curând, de aceea considerăm că pentru elevii din ciclul primar este binevenită o astfel de prezentare.

Proiectul constă într-o prezentare powerpoint foarte atractivă, pe întelesul elevilor de la ciclul primar, a factorilor pentru un stil de viață sănătos.

Elevii vor afla lucruri interesante despre invadatorii împotriva cărora luptă sistemul imunitar şi despre prietenii sitemului imunitar: alimentaţia sănătoasă, apa, lumina soarelui, exerciţiul fizic, aerul, odihna, echilibrul, o inimă veselă şi binevoitoare.
Seminarul are caracter interactiv și iși propune să îi ajute pe elevi să ia decizii în privința obiceiurilor legate de stilul de viață.

La finalul seminarului se prezintă și revista Prietenii Sistemului Imunitar, care reprezintă suportul de curs pentru acest seminar și care îi poate ajuta pe copii să rețină aceste informații pe termen îndelungat.

Distribuie:Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest