Ai grijă de inima ta

Campanie ASEF România

Acest seminar face parte din Campania Împreună petru o sănătate mai bună pe care Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie o desfăşoară în colaborare cu Institutul de Sănătate Publică, Bucureşti.  Seminarul se organizează la sediul diferitelor instituții de stat și private, în colaborare cu conducerea acestora.

Inima noastră, deşi nu depăşeşte mărimea unui pumn, este organul care ne susţine viaţa şi de a cărui sănătate depinde îndeosebi bunăstarea noastră.

Scopul acestui seminar este acela de a conștientiza cu privire la factorii de risc în bolile cardiovasculare și la incidența acestor boli, dat fiind faptul că România se situează pe locul întâi în Europa la mortalitate din cauza bolilor cardiovasculare. Sunt prezentate modalitățile de prevenire ce țin de stilul nostru de viață și îndeosebi rolul pe care îl are alimentația în această privință.

La finalul prezentării celor prezenți li se oferă posibilitatea de a-și verifica gratuit tensiunea arterială și procentul de grăsime din organism iar opțional, pentru cei care doresc să se informeze mai mult, sunt prezentate materiale informative de specialitate la tematica prezentată.

Distribuie:Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest